Våra hus

Karta
 

Vattentornet

Norrköping kanske läckraste studentbostadshus med toppläge och utsikt över hela stan. Flertalet lägenheter har egen dusch och minikök. Alla lägenheter är omöblerade. Några parlägenheter delar på kök och dusch.
 
Stäng
 

Assessorn

Assessorn ligger i ett lugnt och trevligt område med cirka 15 minuters promenad till Campus. Klingsbergsparken ligger strax intill och du har cirka 600 meter till Vrinneviskogen och ett aktivt friluftsliv.
 
Stäng
 

Pelikanen

I själva hjärtat av Norrköping ligger Pelikanen på Knäppingsborgsgatan 7. Högst upp i huset med karaktär av vindsvåning i en gammal fastighet ligger detta Studentbo. Det finns totalt 7 korridorrum men gemensam dusch samt kök och allrum.
 
Stäng
 

Markattan

Huset, som ligger mitt i city, ägs och förvaltas av Heimstaden och byggdes 1862. De två översta våningarna byggdes om till studentlägenheter 2002, bottenplan består av lokaler med butiker. Det är promenadavstånd till Campus.
 
Stäng
 

Norrtull

Här på Kungsgatan har Studentbo korridorrum fördelade i tre uppgångar. Rummen har wc och dusch och i varje korridor delar 8 studenter på det gemensamma köket, allrumet samt tvättstuga. Här har du cirka 5 minuters promenad till Campus samt 10 minuters promenad till city.
 
Stäng
 

Dalkarlen

Dalkarlen är byggt i två etapper, det första byggdes 1998-1999 och under hösten 2016 stod ett nytt hus klart på Kvarngatan 3 med 56 st 1 rum o pentry. Dalkarlen är byggt på historisk mark i Industrilandskapets utkant och ligger mitt i city med närhet till både universitetet och uteliv.
 
Stäng
 

Konstantinopel

Konstantinopel är ett centralt och fräscht boende inom gångavstånd till Campus som stod klart 2003. Det är ett kvalitativt boende där samtliga lägenheter är omöblerade och har wc, dusch och eget pentry/kokvrå.
 
Stäng
 

Täppan

Rakt över gatan från Täppan ligger huvudentrén till Campus. Samtliga rum är möblerade och på varje våningsplan finns duschar, wc samt gemensamt kök.
 
Stäng
 

Klockan

På Nygatan 61 finns Klockan med 99 lägenheter. Härifrån tar det inte mer än 10 minuter att gå till campus. Det är centralt läge med gångavstånd till Norrköpings city.
Områdesbild
 
Stäng
 

Bryggeriet

Bryggeriet är ett trevåningshus i rött tegel med en tillhörande vit "katedral". Huset har en hög standard med eget kök och dusch i varje lägenhet. Bryggeriet ligger mitt emellan Campus och centrum, nära till allt!
 
Stäng
 

Gripen

Gripen ligger vackert mitt i centrum med Motala ströms vatten alldeles nedanför. Här finns ett korridorboende med generösa gemensamhetsytor, moderna gemensamma kök, rymliga studierum samt allrum.
 
Stäng
 
Karta
 

Vi erbjuder dig bostäder med närhet till centrum och Campus Norrköping. Våra studentbostäder är anpassade efter olika behov. Vad är viktigast för dig? Standard? Läge? Hyresnivå? Hos oss kan du välja allt från korridorrum till egen lägenhet. Totalt hyr vi ut ca 880 studentbostäder, av dessa äger vi själva ca 650 st. Vi har ett samarbete med flera andra privata och kooperativa fastighetsägare med studentbostäder. I dessa fastigheter hyr vi ut och sköter all administration samtidigt som fastighetsägaren själv sköter den tekniska fastighetsförvaltningen.

På kartan ser du hur många lediga lägenheter vi har i respektive hus. Du kan också klicka dig vidare för ytterligare information om området eller de lediga lägenheterna.