Mer om Bryggeriet

Brandlarm

Det finns ett utrymningslarm för brand. Det är inte direktkopplat till Räddningstjänsten. Om larmet går följ föreskrifterna i huset.

Betaltvättstuga

Tvättstuga finns i källaren i det ”vita huset”. Du når tvättstugan via hissen eller via den högra dörren på baksidan av huset, bredvid entrén. Bokning sker via den elektroniska tavlan eller via Mina sidor. Varje start av en tvättmaskin debiteras med en separat avgift på hyresavin, f.n. 7 kr/tvätt. I denna avgift ingår allergivänligt tvättmedel. Väljer du att även använda sköljmedel tillkommer 1 kr/tvätt.  

TV

Grundutbud för kabel-TV ingår i hyran. TV-licens ingår ej. Kabel-TV-leverantör är Com Hem. För utökat kanalutbud kontaktas Com Hem.

Bredband

Internet, 100/10 Mbit/s, via Telenor ingår i grundhyran. Du ska ej betala Telenor för denna tjänst. Vid tekniska problem kontaktas Telenor på 020-222 222.

Porttelefon

Vid huvudentrén finns en porttelefon för besökare. Porttelefonen kopplas automatiskt till det telefonnummer du har registrerat på studentbo.se. Den besökande söker reda på ditt namn i displayen och ringer sedan till din telefon. Du svarar och trycker (5) ”femma” för att öppna entrédörren.

Allrum

På markplan finns två gemensamma allrum, varav ett med kök. Allrummen bokas via den elektroniska bokningstavlan eller via Mina sidor. Du är personligt ansvarig för allrummet, inkl. städning, när du har bokat. I respektive korridor finns även ett gemensamt mindre studierum.

Lägenhetsförråd

På markplan och i källarplan finns lägenhetsförråd som du kan hyra mot en mindre månadsavgift. Kontakta Studentbo för att hyra ett förråd. 

Cykelförvaring

Cykelrum finns bredvid soprummet på baksidan av huset vid parkeringsplatserna. 

Sopor

Sopor källsorteras och lämnas i miljörum på markplan med ingång vid parkeringsplatserna på baksidan. av huset. Grovsopor, möbler m.m. slängs på Returpunkten.