Symfonin

På Wilhelm Wibergs gata 135 i vackra Klockaretorpet finns vårt plusboende Symfonin. Klockaretorpet ligger fem kilometer från Norrköpings centrum. Här finns ekbackar och björkhagar, hassellundar och sanddynor. Området var ett populärt bostadsområde redan på stenåldern – det visar arkeologiska fynd och Himmelstalunds berömda hällristningar.

Symfonin har 32 lägenheter om 2,3 och 4 rum och kök. Storleken på lägenheterna varierar mellan ca 63 kvm och 95 kvm. Alla har inglasad balkong och om du bor på bottenvåningen har du en inglasad uteplats.

Tvättstuga finns i entréplan, men vi har även förberett både disk- och tvättmaskin våra lägenheter. 

Självklart finns hiss i huset och varje lägenhet har ett eget förråd i källarplan.

Trygghet

Hos oss får du en trygg, funktionell och modern bostad. Du får säkerhetsdetaljer som brandvarnare och passersystem och inte minst gemenskap och samvaro.

Tillgänglighet

Symfonin ligger centralt i Klockaretorpet med närhet till affärer och kyrka. Du tar dig lätt vidare in till Norrköping med spårvagn som går regelbundet hela dagen.

Tillsammans

När du bor i ett plusboende får du så mycket mer än en lägenhet. Vill du så finns möjlighet att umgås med dina grannar i gemensamma lokaler som du kan boka. Och det bästa av allt, det finns en ute altan i västläge där du kan sitta och njuta av kvällssolen.