Skadedjur

Småkryp, ohyra och skadedjur - kärt barn har många namn. Dessa småkryp och insekter är inte särskilt trevliga att dela rum/utrymme med och under sommaren kan det eventuellt vara en del getingar på uteplatserna, myror som tar sig in m.m.

När det gäller sanering av skadedjur eller insekter kan ni ringa direkt till Anticimex, 011-36 74 00 och boka tid.

Det är helt kostnadsfritt för dig.


Information om vägglöss

Vägglusen har under senare år blivit ett tilltagande problem. Två av svenskarnas favoritsysselsättningar, resande och secondhand-shopping, är de största anledningarna.

Hur sprids vägglöss 
De kan endast krypa. Över större avstånd sker spridningen passivt med föremål. I vissa fall kan man spåra spridningen till vistelser utomlands. Det kan röra sig om medflyttat bohag eller resväskor som innehållit vägglöss. En annan situation som numera ökat är möbler med vägglöss som flyttas mellan lägenheter, exempelvis inköpt på auktion eller second hand.

Vad gör jag om jag får vägglöss? 
Anmäl det direkt till Kundtjänst på 011-21 16 00.

Vi ett avtal med Anticimex. Vid upptäckt av vägglöss saneras alltid den aktuella lägenheten så det är viktigt att man kontaktar oss direkt om man misstänker vägglöss i sin lägenhet. Anticimex gör även en uppföljning i berörd lägenhet ca tre veckor efter sanering för att kolla så vägglössen är borta.

Vill du veta mer eller läsa om tips och goda råd vid resa, besök Anticimex hemsida >>