E-faktura & autogiro

För dig som har internetbank är e-faktura både ett miljövänligt och smidigt sätt att betala hyran på.

E-faktura via din Internetbank

Tänk på miljön och välj att betala din hyra via e-faktura. Då kommer hyresavin direkt till din internetbank. 

För att välja e-faktura: Logga in på din internetbank, leta upp var man anmäler elektronisk faktura, välj Hyresbostäder i listan och klicka på anmälan, fyll i de uppgifter som efterfrågas, godkänn/skicka anmälan.

Fördelar med e-faktura, förutom att det är miljövänligt, är att det är bekvämt att hyresavin kommer in till din internetbank och mindre risk för missade förfallodagar jämfört med pappersfakturor. Du får nu ingen pappersfaktura. 

Du vet väl om att beloppet kan dras automatiskt vid val av e-faktura? Fråga din bank för mer information.

Enbart Autogiro för hyresbetalning

Nästan en fjärdedel av våra hyresgäster betalar idag sin hyra genom autogiro. Längst ner på den här sidan finns det en blankett som ska fyllas i och lämnas till oss om man vill ha autogiro. Vi skickar den sedan vidare till banken som registrerar ett så kallat överföringsuppdrag. Det ända du behöver göra sedan är att se till att det finns pengar på kontot.E-faktura
Ingen hyresavi i pappersform skickas och du måste godkänna betalningen via ditt bankkonto på Internet.

Autogiro
Fyll i och skriv ut den blankett som finns längst ner på den här sidan och lämna den till oss. Vi skickar sedan hyresavi i pappersform till dig men banken drar beloppet automatiskt på förfallodagen.