Mer om Assessorn

Brandlarm

Det finns ett utrymningslarm för brand. Det är inte direktkopplat till Räddningstjänsten. Om larmet går följ föreskrifterna i huset.  

Betaltvättstuga

Tvättstuga finns i källaren. Bokning sker via den elektroniska tavlan eller via Mina sidor. Varje start av en tvättmaskin debiteras med en separat avgift på hyresavin, f.n. 7 kr/tvätt. I denna avgift ingår allergivänligt tvättmedel. Väljer du att även använda sköljmedel tillkommer 1 kr/tvätt. 

Bredband

Internet, 100/10 Mbit/s, via Telenor ingår i grundhyran. Du ska ej betala Telenor för denna tjänst. Vid tekniska problem kontaktas Telenor på 020-222 222.

TV

Grundutbud för kabel-TV ingår i hyran. TV-licens ingår ej. Kabel-TV-leverantör är Com Hem. För utökat kanalutbud kontaktas Com Hem.

Porttelefon

Vid huvudentrén finns en porttelefon för besökare. Porttelefonen kopplas automatiskt till det telefonnummer du har registrerat på studentbo.se. Den besökande söker reda på ditt namn i displayen och ringer sedan till din telefon. Du svarar och trycker (5) ”femma” för att öppna entrédörren.

Gemensam dusch

Det finns två gemensamma fuschrum på våning 1 och 2, samt ett duschrum på våning 3. 

Allrum, kök och bastu

I källarplan finns gemensamt kök och allrum samt bastu och dusch. Bastun bokas via den elektroniska tavlan eller via Mina sidor. 

Uteplats

På gården finns en fast grillplats, det finns även tillgång till en altan.

Lägenhetsförråd

I källarplan finns lägenhetsförråd som du kan hyra mot en mindre månadsavgift. Kontakta Studentbo för att hyra ett förråd. 

Cykelförvaring

Det finns cykelrum i källaren samt cykelställ vid entrén mot Eknäsgtan. 

Sopor

Sopor källsorteras och lämnas i miljörummet i källarplan. Grovsopor, möbler m.m. ansvarar du själv för att forsla till Returpunkten.