Yllefabriken

Yllefabriken är ett unikt fastighetsprojekt i hjärtat av Norrköping. Här fylls en av stadens mest karaktärsfyllda platser med nytt liv. I Nyborgs pampiga textilfabrik skapade generationer av Norrköpingsbor ylletyg med världsrykte under mer än ett århundrade.Yllefabriken har ett fantastiskt läge precis intill Strömmen, Industrilandskapet, universitetet och centrala Norrköping. Omsorgsfullt tar vi  tillvara på all den känsla som sitter i väggarna när vi skapar utrymme för en modern, hållbar livsstil som bygger på lika delar kvalitet och kreativitet. 

Vi kan just nu erbjuda dessa fantastiska lägenheter...

Härlig social fyra om 111 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

Titta på stjärnorna genom de härliga takfönstren i denna trea om 73 kvm

Du hittar fler lediga lägenheter via  www.yllefabriken.se.

Här kan du även kika in i vår Bostadsväljare 

En destination - bostäder, kontor & lokaler

Den stora vackra tegelbyggnaden förvandlas till både hyresrätter och bostadsrätter. Här bevaras industrikänslan och den fantastiska rymden. Det ger unika möjligheter för dig som vågar tänka fritt kring hur du vill bo. De nedre våningsplanen kommer att bli fantastiska kontor och lokaler för spännande verksamheter och upplevelser. Projektet genomsyras av ett modernt hållbarhetstänk för en grön guldkant ett urbant liv. Yllefabriken är ett samarbete mellan Hyresbostäder i Norrköping och Heimstaden Investment AB och ägs av det gemensamma fastighetsbolaget Gamlebro AB.

Byggstart av etapp 2 

Just nu pågår byggnationen av etapp 2 i Yllefabriken. Det blir fler bostadsrätter och hyresrätter. Totalt ca 50 nya bostäder. Mer information kommer att publiceras inom kort och vi hänvisar även till www.yllefabriken.se

 

 

Vill du bo i Yllefabriken? 

Kontakta Jenny Hultkrantz på 011-211692 för mer information om lediga lägenheter

 

Fakta Hyresrätt

Hyra: 6 800 - 17 550 kr
Antal rum: 1 - 4 rum och kök  
Boarea: 29 - 125 kvm
Antal bostäder: 57 st
Balkong/uteplats: Vissa har balkong/uteplats
Lediga lägenheter: 
www.yllefabriken.se

Följ oss på Instagram
@yllefabriken_norrköping

 

Hemsida: yllefabriken.se

Facebook:
facebook.com/yllefabriken

Instagram: yllefabriken_norrkoping