Utsikten

Utsikten är ett av Norrköpings mest moderna boende för dig som är 65 år eller äldre. Här finns toppmoderna lägenheter där inget är lämnat åt slumpen och där utsikten från lägenheterna är fantastisk. Här finns detaljer som känns lite viktigare ju mognare man blir. Högsta kvalitet är standard, lugn och ro i huset, grannar i samma ålder och kanske med gemensamma intressen.

I huset finns 59 lägenheter i storlekar. Från 2 till 5 rum och kök. Varje lägenhet har tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt spis med glashäll i köket. Bredbandsuttag finns i samtliga rum och utsikten från de övre våningarna måste bara upplevas.

Trygghet

Tanken är att kombinera ett attraktivt och trivsamt boende med kraven på en trygg, funktionell och modern bostad. Trygghet är också säkerhetsdetaljer som titthål i säkerhetsdörren, brandvarnare, porttelefon och inte minst gemenskapen och samvaron.

Tillgänglighet

Ett bra boende ska vara tillgängligt. I allt från detaljerna i bostaden till hur jag tar mig till och från mitt hus. Ektorp ligger på promenadavstånd från centrum och med såväl buss som spårvagn bara ett par hundra meter bort. Stora hissar och förrådsutrymmen finns på markplan. Det kan bilen parkeras i ett intilliggande garage om så önskas.

Tillsammans

Utsikten har flera gemensamma utrymmen. Kök och samlingsrum, bastu, relaxavdelning och salonger där t ex verksamhet kan bedrivas. Här kan alla, oavsett intresse, laga mat, spela eller bara umgås. Kommer släkt och vänner på besök så finns det övernattningsrum om den egna bostaden plötsligt blir för trång.