Bredband

Bredband ingår i grundhyran i alla fastigheter hos Studentbo utom i fastigheterna Pelikan och Marielund, som båda ägs ägs av andra fastighetsägare.

Öppet nät

I området Marielund finns ett så kallat öppet nät, där studenterna själva väljer vilket abonnemang de önskar via portalen, Open Universe

Telenor

I alla andra områden har Studentbo ett avtal med Telenor om 100 Mbit/s bredband till Studentbos fastigheter. Bredbandet ingår i grundhyran.

Aktivera ditt bredband hos Telenor

För att få igång din internetanslutning behöver du registrera dig som kund och göra en beställning av bredband via Telenor. (OBS! Detta gäller ej Marielund och Pelikan).

Om du inte behöver aktivera dig som kund hos Telenor och ditt bredband redan fungerar när du flyttar in i din lägenhet så beror det på att föregående konto fortfarande är aktivt. Fortsätt att använda detta konto tills det har avslutats, kontot avslutas automatiskt. När kontot har avslutats kommer du via din webbläsare automatiskt att kopplas vidare till Telenors aktiveringssida.

Observera att endast din internetuppkoppling ingår i grundhyran. Eventuella övriga tjänster du har beställt från Telenor debiteras separat.

Vid tekniska problem eller problem vid registrering var god kontakta Telenors support på 020-222 222.

Kundtjänst/Support

Vid frågor eller tekniska fel på ring Telenor, tel: 020-222 222.