Prästkragen

För dig som passerat 65 år har olika former av boenden blivit alltmer populärt och det är inte förvånande. Seniorerna blir allt fler, samtidigt som förväntningarna, behoven och engagemanget i boendet ökar. 

Här kan vi erbjuda ett modernt boende där vi lyssnat på de behov och intressen som framtida seniorer lyft fram. I huset finns 1,3 och 4 rum o kök där de största lägenheterna mäter 99 kvm.

Prästkragen som omfattar Sågvägen 19A-B ligger i ett naturskönt område inte långt från stadens bekvämligheter. Det är gott om sjöar och vattendrag kring Prästkragen och Motala Ström flyter utmed samhället.

Trygghet

Tanken är att kombinera ett attraktivt och trivsamt boende med kraven på en trygg, funktionell och modern bostad. Trygghet är också säkerhetsdetaljer som titthål, säkerhetsdörrar, brandvarnare och porttelefon. Och inte minst, gemenskap och samvaro.

Tillgänglighet

Det finns självklart hiss i huset som ger dig lätt tillgång till just ditt våningsplan.

Tillsammans

I Prästkragen finns flera gemensamma utrymmen. Här finns kök, samlingsrum, hobbyrum och boulebana. Här kan alla, i mån av intresse, laga mat, spela eller bara umgås. På sina egna villkor, eller tillsammans.

Kommer släkt och vänner på besök finns ett övernattningsrum om den egna lägenheten blir för trång.