Plustjänster

Som en service till våra hyresgäster erbjuder vi Plustjänster. Det är en tilläggstjänst som innebär att du kan få hjälp med saker som inte ingår i hyran.

Praktiskt hjälp

Ibland kan man behöva hjälp med praktiska saker som rör lägenheten, men som inte ingår i hyran. Det kan till exempel handla om att byta glödlampa i ugn eller frysen eller bära ned ett tungt föremål till källaren. För oss är det viktigt att kunna erbjuda denna service till dig.

Utförs av våra reparatörer

Plustjänsterna utförs av våra egna reparatörer. Priserna är konkurrenskraftiga jämfört med fackmannamässiga alternativ på marknaden.

Beställa Plustjänst

För att beställa någon av våra Plustjänster ringer du Kundtjänst på tel. 011-21 16 00. Du kommer efter utfört arbete att få en faktura på den beställda Plustjänsten. Information och pris för våra olika Plustjänster hittar du längst ner på sidan och i vänstermenyn.

Självklart behöver du inte betala för reparation av fel som beror på ålder eller normalt slitage i lägenheten. Är du osäker på vad som ingår i hyran kan du alltid vända dig till Kundtjänst.