Skärblacka

 

Från och med tisdag 17 mars kommer våra nya fina lägenheter att finnas här på hemsidan och du kan då anmäla dig på de lägenheter du är intresserad av. All information som hyresnivåer, Bofaktablad, interiörbilder, exteriörbilder och övrig information hittar du här.

Önskar du träffa oss individuellt så tar du kontakt med våra uthyrare och bokar en tid som passar just dig. Vårt showroom för nyproduktion Bostudion ligger i centrala Norrköping och vi har generösa öppettider och du är alltid välkommen in på ett besök. Lägenheterna kommer att vara publicerade till och med måndag 13 april och därefter kommer uthyrningen att påbörjas.

Uthyrare

Ingela Winkler 011-211692
Carolina Nilsson 011- 211539
nyproduktion@hyresbostader.se

Öppettider Bostudion c/o Hyresbostäder
På grund av rådande omständigheter ändrar vi tillfälligt våra öppettider, fr.om måndag den 23 mars har vi öppet enligt nedan tider. Varmt välkommen!

Måndag-fredag 10-16
Lunchstängt 12-13
Adress: Prästgatan 12C – bredvid Espresso House

Vi finns till för dig så tveka inte att ringa eller mejla om du har frågor och funderingar!

Hyresbostäder i samarbete med BoKlok - bygger trähus

Nu har vi avtalat om att uppföra tre huskroppar med totalt 30 nya lägenheter i Skärblacka (Folkets Husvägen). Det är BoKlok som blir entreprenör och avtalet har tecknats inom ramen för SKLs ramavtal. Byggstarten planeras till våren och om allt går som det ska blir det inflyttning runt årsskiftet 20/21.

Omfattande marknadsundersökning genomförd

Under 2017 genomförde vi en omfattande marknadsundersökning om bo- och flyttplaner i tätorterna utanför Norrköpings stad. Den visade bland annat på att Skärblacka är en attraktiv ort och att det finns en god efterfrågan på moderna lägenheter. Många som bor i villa (äger sitt boende) vill gärna bo kvar på orten, men i mindre lägenheter av god standard.

En mix av 1-3 rum och kök

Det blir totalt 30 lägenheter. 12 ettor, 12 tvåor och 6 treor.

1:an är 31 kvm
2:an är 55 kvm
3:an är 72 kvm

Det blir en modern standard med parkettgolv, plastmatta i badrummet, kakel i kök och badrum, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter (förutom ettorna) har antingen altan eller balkong. Parkering finns att hyra till i anslutning till husen.

Hyresnivåer

Hyresnivåerna är nu förhandlade med Hyresgästföreningen.

1orna kostar 4998 kr/mån
2orna kostar 7305 kr/mån
3orna kostar 8920kr/mån

Tidplan

Mark och grundläggningsarbete kommer att påbörjas i januari och sedan sker de olika delmomenten under 2020. Inflyttning är planerad till årsskiftet 2020/2021. Vi planerar att påbörja uthyrningen under mars månad. 

Anmäl dig till vår intressegrupp

Anmäler du dig i vår intressegrupp kommer du att få Nyhetsbrev skickat till din e-post med den senaste informationen om projektet och våra andra projekt.

  • Skärblacka

Kontakta oss

Carolina Nilsson 011-21 15 39
Ingela Winkler 011-21 16 92

E-post
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss gärna

Bostudion c/o Hyresbostäder 
Prästgatan 12 C