Mer om Gripen

Brandlarm

Det finns ett utrymningslarm för brand. Det är direktkopplat till Räddningstjänsten. Om larmet går följ föreskrifterna i huset.

TV

Grundutbud för kabel-TV ingår i hyran. TV-licens ingår ej. Kabel-TV-leverantör är Com Hem. För utökat kanalutbud kontaktas Com Hem.

Bredband

Internet, 100/10 Mbit/s, via Telenor ingår i grundhyran. Du ska inte betala Telenor för denna tjänst. Vid tekniska problem kontaktas Telenor på 020-222 222.

Porttelefon

Vid grinden på gården finns en porttelefon för besökare. Anmäl till Studentbo vilket telefonnummer du vill koppla till porttelefonens uppringning. Besökaren väljer ditt namn i displayen och porttelefonen ringer ditt angivna telefonnummer. Du svarar och trycker (5) ”femma” för att öppna porten.

Tvättstuga

Tvättstuga finns på varje våningsplan. Bokningslistor finns i tvättstugan. 

Gemensamt kök ovh allrum

Varje korridor har ett gemensamt kök. Varje korridorrum har eget skåputrymme i köket. Ni delar på spis, micro, kyl/frys. I anslutning till köket finns även ett allrum. Ni ansvarar gemensamt för att köksavfall tas ner till miljjöutrymmet, samt för daglig rengöring av köket och allrummet.

Uteplats

På innergåden finns en gemensam grillplats med bänkar och bord.

Cykelförvaring

Utrymme för cykelparkering finns i garaget som du når via garageingång eller via hiss/trapphus. 

Lägenhetsförråd

I källarplan samt våning 0-4 finns lägenhetsförråd som du kan hyra mot en mindre månadsavgift. Kontakta Studentbo för att hyra ett förråd. 

Sopor

Sopor  källsorteras i miljörummet i garaget. Brännbara och komposterbara sopor lämnas i soprummet, ingång från utsidan, bredvid garageporten. Grovsopor, möbler m.m. slängs på Returpunkten.