Bad- och tvättrum

Vill du kunna anpassa ditt badrum hur du själv vill när det gäller tvättmaskin, torktumlare och duschväggar?


Tvättmaskin

Electrolux Frontmatad är en energisnål tvättmaskin med energiklass A+++ och 7 kg kapacitet för det stora tvätthögarna. Maskinen har ångfunktion för uppfräschning och strykning samt Time Manager som anpassar programmen efter dina behov. Med skontrumma får du skonsam hantering av dina kläder. PVC-fri. Maskinen har lättanvända touch-kontroller för enkel navigering till alla funktioner. 

För dig som har lite mindre plats finns en toppmatad Electrolux, dvs att locket sitter på ovansidan på tvättmaskinen. Dett här är en lättanvänd tvättmaskin och en har en tvättkapacitet på 6 kg. Denna toppmatade tvättmaskin justerar programmets längd efter tvättmängd. Den använder rätt mängd vatten, tid och energi för att sköta kläderna, oavsett tvättens storlek vilket skyddar kläderna.

Kostnad:
Hyran höjs med 2 RH-poäng vilket motsvarar ca 86 kr/mån.
Om det inte finns vatten och el är framdraget i din lägenhet tillkommer ytterligare max 1,5 RH-poäng.
Totalt kan priset för en tvättmaskin hamna mellan ca 86 kr/mån till ca 151 kr/mån.


Torktumlare 

Electrolux kondenstumlare har en torkkapapacitet på 7 kg kläder. Torktumlaren har sensorstyrning, vilket betyder att en sensor känner av mängden fukt i dina kläder och bestämmer torktiden utifrån detta. Eftersom tvätten aldrig torkas längre än nödvändigt, skyddas tygerna från att skadas och de håller längre. Torktumlaren är utrustad med Timer-funktion som du själv kan ställa in så det passar i din vardag.

Kostnad:
Hyran höjs med 2 RH-poäng vilket motsvarar ca 86 kr/mån.


Duschväggar

Vill du ändra lite i badrummet och sätta dit en duschvägg? Vi har några alternativ på duschväggar i klarglas du kan välja på.
Duschväggen har förkromade profiler med 6 mm härdat klarglas Höjd: 1950 mm, bredd: 900 mm.

Vårt utbud: 

Modell     Höjning av hyra    Ca kostnad
Halvrundad duschhörna        2,5 RH-poäng        ca 108 kr
Rak duschvägg   2,5 RH-poäng   ca 108 kr
         
Rak duschvägg        Halvrundad duschhörna
         

 

Vi förbehåller oss rätten att avslå en beställning i de fall där det finns byggnadstekniska hinder. Vid beställning kommer reparatör hem till er för mätning samt koll att det är ok att installera duschvägg.