Yllefabriken
Nytt liv i Norrköpings hjärta

 

Yllefabriken är ett unikt fastighetsprojekt i hjärtat av Norrköping. Här fylls en av stadens mest karaktärsfyllda platser med nytt liv. I Nyborgs pampiga textilfabrik skapade generationer av Norrköpingsbor ylletyg med världsrykte under mer än ett århundrade.

Yllefabriken har ett fantastiskt läge precis intill Strömmen, Industrilandskapet, universitetet och centrala Norrköping. Omsorgsfullt tar vi nu tillvara på all den känsla som sitter i väggarna när vi skapar utrymme för en modern, hållbar livsstil som bygger på lika delar kvalitet och kreativitet.

   
 

Både hyresrätter och bostadsrätter

Den stora vackra tegelbyggnaden förvandlas till både hyresrätter och bostadsrätter. Här bevaras industrikänslan och den fantastiska rymden. Det ger unika möjligheter för dig som vågar tänka fritt kring hur du vill bo. De nedre våningsplanen kommer att bli fantastiska kontor och lokaler för spännande verksamheter och upplevelser.

Projektet genomsyras av ett modernt hållbarhetstänk för en grön guldkant ett urbant liv.

Yllefabriken är ett samarbete mellan Hyresbostäder i Norrköping, Heimstaden Investment AB och Ståhl Invest och ägs av det gemensamma fastighetsbolaget Gamlebro AB.

Preliminär Inflyttning etapp 1*: våren 2019. 

- Försäljningen av bostadsrätterna pågår. - Uthyrningsstart våren 2018.

Information om bostäderna hittar du på yllefabriken.se.

För mer information:

Åse Ringborg, Projektledare Marknad
Mobil tel.: +46 73-020 18 53
E-post: info@yllefabriken.se 
Hemsida: yllefabriken.se
Facebook: facebook.com/yllefabriken
Instagram: yllefabriken_norrkoping