Mer om Bryggeriet

Serviceanmälan

Felanmälan vid fel i lägenhet eller allmänt utrymme, görs till Studentbo. Anmälda fel åtgärdas av Bovärden eller lämplig entreprenör. Meddela om du lämnar lägenhetsnyckel eller om du vill boka tid. 

Jour

Efter kontorstid anmäls AKUTA fel och störningar till Fastighets- och Trygghetsjouren, 011-21 16 70.

Boråd

Ett Boråd är en lokal hyresgästförening ansluten till Kårservice. Borådet är din organisation för gemensamma boendefrågor och del av hyran går till Borådet för gemensamma utgifter i huset.

Låsöppning

Har du glömt eller tappat nyckel kontakta Studentbo under kontorstid, övrig tid Jouren. Låsbyte sker om lägenhetsnyckeln förlorats. Vid låsbyte, låsöppning eller borttappad tagg/nyckel faktureras du kostnaden.

TV

Grundutbud för kabel-TV ingår i hyran (ej TV-licensen). Kabel-TV-leverantör är Com Hem. För utökat kanalutbud kontakta Com Hem.

Internet

Internet, 100/10 Mbit/s, via Bredbandsbolaget ingår i grundhyran. Anslut din dator till lägenhetsuttaget och starta en webbläsare för registrering av abonnemang. Du ska inte betala Bredbandsbolaget för denna tjänst. Vid tekniska problem kontaktas Bredbandsbolaget på 0770-777 000.

Betaltvättstuga

Tvättstuga finns i källaren i det ”vita huset”. Du når tvättstugan med hissen eller via den högra dörren på baksidan av huset, bredvid entrén. Bokning sker via den elektroniska tavlan i entrén på markplan eller via www.studentbo.se. Varje start av en tvättmaskin debiteras med en separat avgift på hyresavin, f.n. 7 kr/tvätt. I denna avgift ingår allergivänligt tvättmedel. Väljer du att även använda sköljmedel tillkommer 1 kr/tvätt. Du ansvarar själv för att tvättstugan och maskiner är rena, när du lämnar.

Hyresbetalning

Hyran betalas alltid månadsvis i förskott. Saknar du hyresavi, kontakta Studentbo. Det finns möjlighet till autogiro samt E-faktura. Önskar du att använda dig av E-faktura väljer du Hyresbostäder i Norrköping AB hos din E-bank.

Cykelförvaring

Cykelrum finns bredvid soprummet på baksidan av huset vid parkeringsplatserna. 

Lägenhetsförråd

På markplan och i källarplan finns lägenhetsförråd som du kan hyra mot en mindre månadsavgift.

Allrum

På markplan finns två gemensamma allrum, varav ett med kök. Allrummen bokas via bokningstavlan på entréplan, alternativt via vår hemsida. Du är personligt ansvarig för allrummet, inkl. städning, när du har bokat. I respektive korridor finns även ett gemensamt mindre studierum. Ni ansvarar själva för städningen i studierummen. 

Sopor

Sopor källsorteras och lämnas i soprum i markplan med ingång vid parkeringsplatserna på baksidan. Grovsopor, möbler m.m. får du ta själv ta ansvar för och forsla till Returpunkten.

Brandlarm

Det finns ett utrymningslarm för brand. Det är inte direktkopplat till Räddningstjänsten. Om larmet går följ föreskrifterna i huset. Om det är ett fellarm ring 011 21 16 70 (dygnet runt) för att få stopp på larmet.

Kontakt:

Studentbo, Bredgatan 46 (granne med Campus)
E-post info@studentbo.se
Tel: 011-21 16 70