Mer om Gripen

Entré

Entrén till Gripen sker via baksidan av huset, med ingång från grinden på gården via Knäppingborgsgatan. Det finns även en ingång via garaget.

Seriveanmälan

Felanmälan vid fel i lägenhet eller allmänt utrymme, görs till Studentbo. Anmälda fel åtgärdas av Bovärden eller lämplig entreprenör. Meddela om du lämnar lägenhetsnyckel eller om du vill boka tid. 

Jour

Efter kontorstid anmäls AKUTA fel och störningar till Fastighets- och Trygghetsjouren, 011-21 16 70.

Boråd

Ett Boråd är en lokal hyresgästförening ansluten till Kårservice. Borådet är din organisation för gemensamma boendefrågor och del av hyran går till Borådet för gemensamma utgifter i huset.

Låsöppning

Har du glömt eller tappat nyckel kontakta Studentbo under kontorstid, övrig tid Jouren. Låsbyte sker om lägenhetsnyckeln förlorats. Vid låsbyte, låsöppning eller borttappad tagg/nyckel faktureras du kostnaden.

TV

Grundutbud för kabel-TV ingår i hyran (ej TV-licensen). Kabel-TV-leverantör är Com Hem. För utökat kanalutbud kontakta Com Hem.

Internet

Internet, 100/10 Mbit/s, via Bredbandsbolaget ingår i grundhyran. Anslut din dator till lägenhetsuttaget och starta en webbläsare för registrering av abonnemang. Du ska inte betala Bredbandsbolaget för denna tjänst. Vid tekniska problem kontaktas Bredbandsbolaget på 0770-777 000.

Porttelefon

Vid grinden på gården finns en porttelefon för besökare. Anmäl till Studentbo vilket telefonnummer du vill koppla till porttelefonens uppringning. Besökaren väljer ditt namn i displayen och porttelefonen ringer ditt angivna telefonnummer. Du svarar och trycker (5) ”femma” för att öppna porten.

Tvättstuga

Tvättstuga finns på varje våningsplan. Bokningslistor finns i tvättstugan. Du ansvarar själv för att tvättstugan och maskiner är rena, när du lämnar den.

Hyresbetalning

Hyran betalas alltid månadsvis i förskott. Saknar du hyresavi, kontakta Studentbo. Det finns möjlighet till autogiro samt E-faktura. Önskar du att använda dig av E-faktura väljer du Hyresbostäder i Norrköping AB hos din E-bank.

Cykelförvaring

Utrymme för cykelparkering finns i garaget som du når via garageingång eller via hiss/trapphus. 

Lägenhetsförråd

I källarplan samt våning 0-4 finns lägenhetsförråd som du kan hyra mot en mindre månadsavgift.

Gemensamt kök ovh allrum

Varje korridor har ett gemensamt kök. Varje korridorrum har eget skåputrymme i köket. Ni delar på spis, micro, kyl/frys. I anslutning till köket finns även ett allrum. Ni ansvarar gemensamt för att köksavfall tas ner till soputrymmet samt för daglig rengöring av köket och allrummet.

Uteplats

På gården finns en gemensam grillplats med bänkar och bord.

Sopor

Sopor  källsorteras i återvinningsrummet i garaget. Brännbara och komposterbara sopor lämnas i soprummet, ingång från utsidan, bredvid garageporten. Grovsopor, möbler m.m. får du ta själv ta ansvar för och forsla bort till Returpunkten.

Brandlarm

Det finns ett utrymningslarm för brand. Det är direktkopplat till Räddningstjänsten. Om larmet går följ föreskrifterna i huset.

Kontakt:

Studentbo, Bredgatan 46
(granne med Campus)
E-post: info@studentbo.se
Tel: 011-21 16 70