Domaren

Kom till skott - alla har en chans på Domaren

Kvarteret Domaren ligger längs den trädkantade avenyn Södra Promenaden. Här bygger vi tre punkthus med 82 yteffektiva bostäder med parkeringsplatser under mark. Det blir 17 ettor, 16 tvåor, 33 treor och 16 fyror. I vår bostadsväljare kan du utforska bostäderna närmare för att sedan lämna in intresseanmälan för den eller de lägenheter som passar dig bäst. Intresseanmälan är öppen fram till den 31 mars., därefter påbörjas uthyrningen. 

De kubformade punkthusen vänder sig både mot IFK:s hemmaarena och parken. Varje hus är en aning vridet från gatan för att göra kopplingen mellan arenan och parken mer dynamisk. Släppen mellan husen bildar en passage.

Husens enkla geometri balanseras av mer uttrycksfulla texturer i tegelfasaderna. Teglets två kulörer och varierande förband skapar förfinade fasadproportioner.

Illustration från Ektorpsgatan

Hög standard

Bostäderna får hög standard, det blir klinkergolv vid entrén, ekparkettgolv i hela bostaden, fönsterbänkar i natursten, kök med spishäll, ugn i bänkskåp, diskmaskin 45 eller 60 cm, mikrovågsugn i överskåp. Badrum med kaklade väggar, klinkergolv, handfat med kommod, duschhörna med glasväggar, tvättmaskin samt torktumlare.

Illustration - Kök 3 r o k 69 kvm

Och sist men inte minst - inglasade balkonger som gör att du kan njuta lite mer av både vår och höst!

Illustration

Illustration

 

Det som händer nu

Måndag 29 januari var det Rivstart så nu är det slutspelat för Bollen och kvarteret Domaren tar över.

Anmäl dig till vår intressegrupp

Vi har vår intressegrupp för Domaren öppen - anmäl dig där och du kommer att få Nyhetsbrev skickat till din e-post med den senaste informationen om Domaren och våra andra projekt.

Individuell mätning av vatten

Att hushålla med vatten och energi är viktigt för miljön och din ekonomi. Därför använder vi individuell mätning av varm- och kallvatten och du betalar bara för det du själv förbrukar. Kostnaden för vatten betalas i efterskott med två månaders eftersläpning. Mer information finns att läsa i vår folder om individuell mätning.

Så fördelas bostäderna

När uthyrningen startar i mars så fördelas bostäderna genom lottning och köpoäng. 75 procent av bostäderna genom lottning och 25 procent via köpoäng. Håll utkik här på hemsidan och i sociala medier - vi hör av oss när det är dags att börja anmäla sig på enskilda lägenheter!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss

Lotta Sandberg 011-21 16 92
Carolina Nilsson 011-21 15 39

E-post
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss gärna

Bostudion c/o Hyresbostäder
Prästgatan 12 C (bredvid Espresso House)

 

 

  • Domaren

Fakta

Hyra: 6 266 - 13 030 kr
Antal rum: 1 - 4 rum och kök
Boarea: 35 - 90 kvm
Antal bostäder: 82
Balkong/uteplats: Balkong eller uteplats (ej på 1 r o k)
Uthyrningsstart: Mars 2019
Inflyttning: Juni 2020