Domaren

Kom till skott - alla har en chans på Domaren

Kvarteret Domaren ligger längs den trädkantade avenyn Södra Promenaden. Här bygger vi tre punkthus med 82 yteffektiva bostäder med parkeringsplatser under mark. Det blir 17 ettor, 16 tvåor, 33 treor och 16 fyror. I vår bostadsväljare kan du utforska bostäderna närmare för att sedan lämna in intresseanmälan för den eller de lägenheter som passar dig bäst.

De kubformade punkthusen vänder sig både mot IFK:s hemmaarena och parken. Varje hus är en aning vridet från gatan för att göra kopplingen mellan arenan och parken mer dynamisk. Släppen mellan husen bildar en passage.

Husens enkla geometri balanseras av mer uttrycksfulla texturer i tegelfasaderna. Teglets två kulörer och varierande förband skapar förfinade fasadproportioner.

Hög standard

Bostäderna får hög standard, det blir klinkergolv vid entrén, ekparkettgolv i hela bostaden, fönsterbänkar i natursten, kök med spishäll, ugn i bänkskåp, diskmaskin 45 eller 60 cm, mikrovågsugn i överskåp. Badrum med kaklade väggar, klinkergolv, handfat med kommod, duschhörna med glasväggar, tvättmaskin samt torktumlare.

Illustration - Kök 3 rok 69 kvm

Illustration

Illustration

..och sist men inte minst - inglasade balkonger som gör att du kan njuta lite mer av både vår och höst!

Anmäl dig till vår intressegrupp

Vi har vår intressegrupp för Domaren öppen - anmäl dig där och du kommer att få Nyhetsbrev skickat till din e-post med den senaste informationen om Domaren och våra andra projekt.

Individuell mätning av vatten

Att hushålla med vatten och energi är viktigt för miljön och din ekonomi. Därför använder vi individuell mätning av varm- och kallvatten och du betalar bara för det du själv förbrukar. Kostnaden för vatten betalas i efterskott med två månaders eftersläpning. Mer information finns att läsa i vår folder om individuell mätning.

Så fördelas bostäderna

När uthyrningen startar i mars så fördelas bostäderna genom lottning och köpoäng. 75 procent av bostäderna genom lottning och 25 procent via köpoäng. Håll utkik här på hemsidan och i sociala medier - vi hör av oss när det är dags att börja anmäla sig på enskilda lägenheter!

När Bollen revs

Måndag 29 januari 2018 var det Rivstart så nu är det slutspelat för Bollen och kvarteret Domaren tar över.

  • Domaren

Fakta

Hyra: 6 266 - 13 030 kr
Antal rum: 1 - 4 rum och kök
Boarea: 35 - 90 kvm
Antal bostäder: 82
Balkong/uteplats: Balkong eller uteplats (ej på 1 r o k)
Uthyrningsstart: Mars 2019
Inflyttning: Juni 2020

Kontakta oss

Carolina Nilsson 011-21 15 39
Lotta Sandberg
 011-21 16 92

E-post
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss gärna
Bostudion c/o Hyresbostäder
Prästgatan 12 C (bredvid Espresso House)