Kopparhusen

Mitt i Norrköpings gamla Industrilandskap skapar vi tillsammans med fastighetsbolaget Klövern en helt ny destination - stadskvarteret Kopparhusen, där livet och näringslivet förenas med lärandet. Här blir det student-, forskar- och vanliga bostäder, restauranger, caféer och kontor.

Det nya kvarteret knyter respektfullt och innovativt med fokus på hållbarhet samman Industrilandskapet genom universitetet, Visualiseringscenter och Norrköping Science Park med den övriga stadskärnan. Läs mer på kopparhusen.se.

Illustration

Vill du se planlösningarna, lägenheterna och hyran?

Använd då vår Bostadsväljare, här kan du se samtliga planlösningar, var i huset respektive lägenhet ligger och vilka hyresnivåer som gäller. Missa inte att du även kan vandra runt i vår virtuella lägenhet och se vilken standard och utrustning vi kan erbjuda. 

Klicka på bilden för att öppna Bostadsväljaren!

Illustration

 

Så fördelas bostäderna

När uthyrningen startar så fördelas bostäderna genom lottning och köpoäng. 75 procent av bostäderna genom lottning och 25 procent via köpoäng.

Illustration

Anmäl dig till vår intressegrupp

Anmäler du dig i vår intressegrupp kommer du att få Nyhetsbrev skickat till din e-post med den senaste informationen om projektet och våra andra projekt.

Illustration

Individuell mätning av vatten

Att hushålla med vatten och energi är viktigt för miljön och din ekonomi. Därför använder vi individuell mätning av varm- och kallvatten och du betalar bara för det du själv förbrukar. Kostnaden för vatten betalas i efterskott med två månaders eftersläpning. Mer information finns att läsa i vår folder om individuell mätning.

Illustration


Vad händer på byggarbetsplatsen

Fortlöpande byggprojektinformation finns att läsa här eller följ byggnationen via webbkameran här.

September 2017
Fredag 8 september 2017 togs första spadtaget eller murtaget som vi också kallar det. Det utfördes av representanter från Klövern, Hyresbostäder och Linköpings Universitet.

 

  • Kopparhusen

Fakta

Hyra: 7 793 - 13 082 kr
Antal rum: 1 - 4 rum och kök
Boarea: 50 - 88 kvm
Antal bostäder: 43 st hyreslägenheter
Lägenhetssläpp: 18 april 2019
Inflyttning: våren 2020

Kontakta oss

Carolina Nilsson 011-21 15 39
Lotta Sandberg 011-21 16 92

E-post:
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss gärna
Bostudion c/o Hyresbostäder
Prästgatan 12 C (bredvid Espresso House)