Rambodal

På Rambogatan 252 och 254, bredvid gymnastiksalen vid Rambodalsskolan har vi byggt 56 nya hyresrätter. Eftersom det finns få hyreslägenheter i Smedby-Rambodal är detta ett mycket intressant område för oss. Det är ett växande område i stadens utkanter och som behöver en blandad bebyggelse.

Inflyttningen klar

Samtliga lägenheter är uthyrda och och samtliga hyresgäster har nu fått nycklarna till sin nya bostad. Är du intresserad av en lägenhet? Registrera då en intresseanmälan med Rambodal som område. 

Vill du se planlösningarna?

Använd då vår Bostadsväljare, här kan du se samtliga planlösningar, var i huset respektive lägenhet ligger och vilka hyresnivåer som gäller. Missa inte att du även kan vandra runt i vår virtuella lägenhet och se vilken standard och utrustning vi kan erbjuda. Öppna bostadsväljaren här >>
Våra lägenheter är yteffektiva och har öppna planlösningar. Varje lägenhet har diskmaskin, parkettgolv, helkaklade badrum och balkong. Väljer du en fyra så har du dubbla balkonger. Tvättmaskin samt torktumlare finns som tillval. Parkeringsplatser erbjuds i anslutning till husen.

Exempel på lägenhet

Här ser du bilder från en trea om 60 kvadratmeter. Bilderna är tagna i september av vår projektledare.

SABO Kombohus Plus

Husen vi har byggt är ett av de koncepthus som Allmännyttans intresseorganisation (SABO) tagit fram. Husen går under namnet SABO Kombohus Plus. Det är fokus på 2-4 rum och kök. Lägenheternas storlek varierar mellan 51-98 kvadratmeter. Lägenhetsfördelningen är: 

2:or 22 st (39 %)
3:or 24 st (43 %)
4:or 10 st (18 %) 
Husen är byggda i tegel och blir 6 våningar höga.

Illustration

Individuell mätning av vatten

Att hushålla med vatten och energi är viktigt för miljön och din ekonomi. Därför använder vi individuell mätning av varm- och kallvatten och du betalar bara för det du själv förbrukar. Kostnaden för vatten betalas i efterskott med två månaders eftersläpning. Mer information finns att läsa i vår folder om individuell mätning.

Illustration

 
  • Rambodal

  • För närvarande kan du inte anmäla dig på etappen.

Fakta

Hyra: 7 110 - 11 395 kr
Antal rum: 2 - 4 rum och kök
Boarea: 52 - 98 kvm
Antal bostäder: 56
Balkong/uteplats: Balkong.
Inflyttning: 1 februari 2018. Fullt uthyrt.

Kontakta oss

Botorget 011-21 16 00
E-post
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss gärna

Botorget
S:t Persgatan 78-80