Rambodal

På Rambogatan 252 och 254, bredvid gymnastiksalen vid Rambodalsskolan har vi byggt 56 nya hyresrätter som nu är inflyttade och klara. Det finns få hyreslägenheter i Smedby-Rambodalområdet och vi är glada över det stora intresse som funnits för vårt projekt.

 

Våra lägenheter är yteffektiva och har öppna planlösningar. Varje lägenhet har diskmaskin, parkettgolv, helkaklade badrum och balkong. Fyrorna så har du dubbla balkonger. Tvättmaskin samt torktumlare finns som tillval. Parkeringsplatser erbjuds i anslutning till husen.

SABO Kombohus Plus

Husen vi har byggt är ett av de koncepthus som Allmännyttans intresseorganisation (Sveriges allmännytta) tagit fram. Husen går under namnet SABO Kombohus Plus. Det är fokus på 2-4 rum och kök. Lägenheternas storlek varierar mellan 51-98 kvadratmeter. Lägenhetsfördelningen är: 

2:or 22 st (39 %)
3:or 24 st (43 %)
4:or 10 st (18 %) 
Husen är byggda i tegel och blir 6 våningar höga.

Illustration

Individuell mätning av vatten

Att hushålla med vatten och energi är viktigt för miljön och din ekonomi. Därför använder vi individuell mätning av varm- och kallvatten och du betalar bara för det du själv förbrukar. Kostnaden för vatten betalas i efterskott med två månaders eftersläpning. Mer information finns att läsa i vår folder om individuell mätning.

Illustration

 

 

  • Rambodal

  • För närvarande kan du inte anmäla dig på etappen.

Fakta

Hyra: 7 110 - 11 395 kr
Antal rum: 2 - 4 rum och kök
Boarea: 52 - 98 kvm
Antal bostäder: 56
Balkong/uteplats: Balkong.
Inflyttning: Inflyttat och klart

Kontakta oss

Botorget 011-21 16 00
E-post
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss gärna

Botorget
S:t Persgatan 78-80