Så här fungerar Entreprenörshandboken

Som entreprenör

Vi vill att du som utför arbeten åt oss och våra hyresgäster tar del av detta, oavsett bransch och uppgift. Entreprenörshandboken är indelad i 16 kapitel där du kan välja att läsa informationen själv eller att få det uppläst.

När du har gått igenom alla steg får både du och vi ett kvitto på att du har genomfört den här korta, men viktiga, ”utbildningen”. 

Fyll i dina kontaktuppgifter

Du får ett lösenord från oss som du anger samtidigt som du fyller i dina kontaktuppgifter. Efter avslutad "utbildning" kan du välja att skriva ut ett utbildningsbevis.

Entreprenörshandboken finns med ljud, dvs en röst som läser upp det som står på varje sida. Du kan själv välja att slå på eller av den berättarrösten.

Gå tillbaka och bläddra i handboken 

Du kan även efter avslutad "utbildning" bläddra i de olika kapitlen. Då behöver du inte fylla i några uppgifter utan du väljer "Bläddra i Entreprenörshandboken"

  

Vår LAPD

Vi arbetar dagligen för att våra hyresgäster ska känna sig hemma. Vi gör det genom att vara Lyhörda, Attraktiva, Pålitliga och Drivande. Vi hoppas och tror att du kommer att vara en del av detta när du har gått igenom den här utbildningen och arbetar för oss.

Oftast är det inte krångligare än att man följer svaret på frågan ”Hur skulle jag själv vilja ha det om det var mitt hem?”.

Lycka till!