Kopparhusen

Mitt i Norrköpings gamla Industrilandskap skapar vi tillsammans med fastighetsbolaget Klövern en helt ny destination - stadskvarteret Kopparhusen där livet och näringslivet förenas med lärandet. Här skapas en mix av lägenheter för studenter - forskare - Norrköpingsbor tillsammans med restauranger, caféer och kontor.

Det nya kvarteret knyter respektfullt och innovativt samman Industrilandskapet genom universitetet, Visualiseringscenter och Norrköping Science Park med den övriga stadskärnan. 

Fullt uthyrt

Intresset för Kopparhusen har varit stort och just nu är det fullt uthyrt. De lägenheter som blir uppsagda framöver kommer att publiceras här på hemsidan. Kika under Ledigt just nu om du är intresserad av att bli en del av gemenskapen i Kopparhusen. 

Illustration

Kontakta oss

Carolina Nilsson 011-21 15 39
Jenny Hultkrantz 011-21 16 92
nyproduktion@hyresbostader.se

Besök oss

Bostudion c/o Hyresbostäder
Prästgatan 12 C (bredvid Espresso House)

Läs mer om Kopparhusen

Vi har samlat all information om Kopparhusen på en egen hemsida. 

Till kopparhusen.se >>

 

Vill du se planlösningarna, lägenheterna och hyran?

Kika in i vår Bostadsväljare och se samtliga planlösningar, var i huset respektive lägenhet ligger och vilka hyresnivåer som gäller. Missa inte att du även kan vandra runt i vår virtuella lägenhet och se vilken standard och utrustning vi kan erbjuda. 

Klicka på bilden för att öppna Bostadsväljaren!

Illustration

 

Illustration

Illustration

Individuell mätning av vatten

Att hushålla med vatten och energi är viktigt för miljön och din ekonomi. Därför använder vi individuell mätning av varm- och kallvatten och du betalar bara för det du själv förbrukar. Kostnaden för vatten betalas i efterskott med två månaders eftersläpning. Mer information finns att läsa i vår folder om individuell mätning.

Illustration