Information gällande vårt basutbud och TV4 kanalerna

Uppdatering 2020-11-04
Com Hem och TV4 Media har kommit överens om ett ramverk för ett nytt avtal om rätten att visa TV4-kanalerna och C More. Med ett ramverk på plats kan alla Com Hem och Boxer-kunder fortsätta se TV4:s kanaler som vanligt medan parterna förhandlar klart återstående detaljer i avtalet.

Uppdatering 2020-11-01 kl. 23.45
Förhandlingarna mellan Com Hem och TV4 Media behöver mer tid och därför har parterna förlängt avtalet ytterligare en gång, till klockan 23:59 den 3 november 2020.

Avtalet mellan Com Hem och Telia som reglerar TV4-kanalerna och C More upphör att gälla den 30 oktober. Om Com Hem inte når en ny överenskommelse innebär det att kunder hos Com Hem riskerar att tillfälligt förlora TV4-kanalerna och C More från och med klockan 23:59 den 30 oktober. Sker detta kommer Com Hem ersätta de berörda kanalerna med ett stort utbud av andra kanaler. 

Dessa avtalsförhandlingar är inget som vi kan påverka och vi hänvisar till www.comhem.se/aktuellt för den senaste informationen. Vi återkommer när vi fått mer information och vet om konflikten blir en verklighet. 

Håll i och håll ut!