Hyresbostäder utsett till Kvartalets företag i Norrköping

Fredagen den 22 september var vi på lunchträff arrangerad av  ”Framgångsrika Norrköping” i Bankiren, Drottninggatan. Bakom arrangemanget står Norrköpings kommun, Swedbank, Framgångsrik Försäljning, Elite Grand Hotell och Fastighetsbyrån.

På plats var knappt 200 representanter från Norrköpings näringsliv och nätverkade. I samband med lunchen delades det ut ett diplom och en utmärkelse som kallas för "Kvartalets företaget i Norrköping". Vår näringslivsdirektör Pontus Lindblom agerade prisutdelare och representerade juryn.

Denna gången var det vi på Hyresbostäder som fick utmärkelsen. Det hör inte till vanligheterna att ett kommunalägt bolag får så fin uppmärksamhet och en sådan utmärkelse. Så vi är oerhört stolta och glada för det. Och ännu gladare är vi över motiveringen - att vårt stora engagemang och samhällsansvar, denna gång exemplifierat med Portalen, är det som lyfts fram och att det är viktigt och bidrar till Norrköpings utveckling.

Här följer hela motivering: 

Hyresbostäder har på ett starkt och tydligt sätt tagit på sig samhällsansvaret för att bidra till ett fantastiskt framtida Norrköping. Genom initiativet med Portalen och integrationsprojektet Tillsammans banar Hyresbostäder väg för våra företag och invånare. Initiativet att ta tillvara på resurser och människor och leda dom in i yrkeslivet och vårt starka Norrköping är ovärderligt för de framtida kompetensbehoven och resurser som vårt näringsliv och stad behöver. Initiativet har också bidragit till att på riktigt sätta Norrköping på den stora kartan med tv-serien Nått måste göras! Tillsammans bidrar hela Norrköpings näringsliv och medborgare till vår utveckling och resan har bara börjat med Hyresbostäders initiativ.