Albrektsvägen 127

Renovering pågår 8/2 - 22/2

Tvättstugans väggar och tak målas, nytt klinker läggs, energisnåla maskiner sätts in och elektronisk bokning införs. Torkrummet stängs och torktumlare och torkskåp sätts in i tvättstugan. Renoveringen pågår till 22/2, då tvättstugan invigs. Tänk på att planera ditt tvättande under tiden som tvättstugan är stängd och renoveras. Vi har ett samarbete med Tvättshopen på Repslagaregatan 17 i Norrköping, tel 011-16 66 06 och tvattshopen.se där du får 20 % rabatt mot uppvisande av Bonuskortet.

Rättvisare tvättkostnad

De nya tvättmaskinerna är självdoserande och fyller på exakt den mängd flytande tvättmedel som behövs. Du behöver inte bära hem tungt tvätt- och sköljmedel och slipper tvättmedelsrester och mögel i tvättmedelsfacken. OBS! Enbart flytande tvättmedel ska användas. Användning av torktumlare och torkskåp ingår kostnadsfritt. När nya tvättstugan öppnas införs en avgift på 7 kr per tvätt. Sköljmedel kan väljas till för 1 kr per tvätt. Avgiften för dina tvättar debiteras i efterskott på din hyresavi. Samtidigt sänks hyran med 1 poäng i Rätt hyra, det vill säga med cirka 42 kr per månad. I fortsättningen betalar du alltså efter hur mycket eller lite du använder tvättstugan, vilket är mer rättvist.

Nya tvättider

Tvättid 1 kl. 06.00-10.00
Tvättid 2 kl. 10.00-14.00
Tvättid 3 kl. 14.00-18.00
Tvättid 4 kl. 18.00-22.00

Var rädd om taggen

Den nya tvättstugan får en ny gemensam elektronisk nyckel, en ”tagg”. Tvättid bokar du på webben via Mina sidor, vid bokningstavlan placerad i trapphuset eller utanför tvättstugan. En vecka innan den nya tvättstugan är helt klar kommer du att kunna boka tvättid. Du aktiverar ditt tvättpass genom att hålla taggen mot läsaren vid dörren. 12 st tvättpass totalt per månad kan bokas och ett tvättpass åt gången. Om du förlorar din tagg, kostar den 230 kr att ersätta mot en ny.

Taggen hämtar du här

Taggarna delas ut vid invigningen den 22/2. Om du inte har möjlighet att hämta ut dem då, så hämtar du dem på Botorget på S:t Persgatan 78-80. Öppettider hittar du på vår hemsida: hyresbostader.se/botorget

Torka tvätten effektivt

Vi har tagit fram en guide där vi tipsar om hur du på bästa sätt torkar din tvätt, den kan du läsa här!

Kom till invigningen av din tvättstuga, 22 februari kl. 15.30-17.30. Vid invigningen kan du ställa frågor, få en genomgång av maskinerna, tagg och en liten gåva. Om du inte kan komma på din egen invigning, kolla i tidplanen här intill och se om du istället har möjlighet att komma på en annan invigning i ett närliggande hus.

Vid eventuella frågor kan du läsa under ”Frågor och svar” eller kontakta Botorget på 011-21 16 00.

 

Välkommen!