Jursla

/Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=6369224a-c22e-43d4-924a-7b23a13a2079&width=700
  •  

Bo i Jursla

Vill du bo naturskönt och lantligt, eller med närhet till köpcentrum och kommunal service? I Jursla får du båda delarna. Här bor du intill storskogen men ändå nära till allt du behöver i vardagen. I närliggande samhället Åby finns fik, matbutik, restauranger, frisör och apotek och såväl Ingelsta shopping som Norrköping city når du snabbt och enkelt med både bil, buss och via cykelväg.

När du bor Jursla har du den vidsträckta naturen runt knuten. Här finns elljusspår och utmärkta förutsättningar för både motion, vandring och svamp- och bärplockning. I de många sjöarna runt omkring går det lätt att hitta sin favoritplats för såväl bad som skridskoåkning. Anrika och populära Yxbackens skidanläggning ligger bara några kilometer bort.

/Global/DisplayMultimediaDescription.ashx?guid=31ab1501-89e4-4d2a-9c36-84af340e5d87

Hitta ett hem att trivas i

I Jursla erbjuder vi 62 lägenheter i storlek mellan 1 och 3 rum och kök. Här bor du en knapp kilometer från bad i Lillsjön och har naturen intill, samtidigt som såväl service, bekvämligheter och Norrköpings stadskärna finns på bekvämt avstånd

Här finns våra lägenheter

  • Lillsjövägen 4 A-G
  • Lillsjövägen 6 A-E

Lediga lägenheter

I området 

Parkering: Se lediga platser här.
Service: Skola, förskola i området. Flera av bostadsområdena ligger i anslutning till centrala Åby med det mesta du behöver i din vardag. Närhet till Maxi Ingelsta shopping.
Kommunikation: Bra buss- och cykelförbindelse med Norrköping
Parker och grönområden: Jursla ligger mitt bland vandringsstråk och skog, med Yxbackens skidanläggning och många sjöar i närområdet. Kolmårdens djurpark ligger 20-25 minuters bilresa bort.