Rambodal

På Rambogatan 252 och 254, bredvid gymnastiksalen vid Rambodalsskolan bygger vi 56 nya hyresrätter.Eftersom det finns få hyreslägenheter i Smedby-Rambodal är detta ett mycket intressant område för oss. Det är ett växande område i stadens utkanter och som behöver en blandad bebyggelse.

Snart inflyttning

Samtliga lägenheter är uthyrda och inflyttning är 1 februari 2018. Är du intresserad av en lägenhet? Registrera då en intresseanmälan och ring oss, så skriver vi upp dig på vår reservlista. 

Hur fördelas lägenheterna?

När vi startade uthyrningen så fördelades lägenheterna enligt principen, 
75 % lottning och 25 % kö. Nu när allt är uthyrt och vi får en uppsägning, så fördelas det efter vår reservlista.

Vill du se planlösningarna?

Använd då vår Bostadsväljare, här kan du se samtliga planlösningar, var i huset respektive lägenhet ligger och vilka hyresnivåer som gäller. Missa inte att du även kan vandra runt i vår virtuella lägenhet och se vilken standard och utrustning vi kan erbjuda. Öppna bostadsväljaren här >>

Exempel på lägenhet

Här ser du bilder från en trea om 60 kvadratmeter. Bilderna är tagna i september av vår projektledare.

SABO Kombohus Plus

Vi bygger ett av de koncepthus som Allmännyttans intresseorganisation (SABO) tagit fram. Husen går under namnet SABO Kombohus Plus och totalt blir det 56 lägenheter i två huskroppar. Det blir fokus på 2-4 rum och kök. Lägenheternas storlek varierar mellan 51-98 kvadratmeter. Lägenhetsfördelningen är: 

2:or 22 st (39 %)
3:or 24 st (43 %)
4:or 10 st (18 %) Husen är byggda i tegel och blir 6 våningar höga.

Illustration

Yteffektiva lägenheter med valmöjligheter

Våra lägenheter är yteffektiva och har öppna planlösningar. Varje lägenhet har diskmaskin, parkettgolv, helkaklade badrum och balkong. Väljer du en fyra så har du dubbla balkonger i lägenheten. Tvättmaskin samt torktumlare kommer att finnas som tillval. Parkeringsplatser kommer att erbjudas i anslutning till husen.

Illustration

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Kontakta oss

Lotta Sandberg 011-21 16 92
Tuija Jansson 011-21 08 35

E-post
nyproduktion@hyresbostader.se

  • Rambodal

Fakta

Hyra: 7 110 - 11 395 kr
Antal rum: 2 - 4 rum och kök
Boarea: 52 - 98 kvm
Antal bostäder: 56
Balkong/uteplats: Balkong.
Inflyttning: 1 februari 2018